11/9/09

Cap d'any...

Avui al vespre, celebrarem que deixem enrere l´any 2001 i entrarem al 2002. Crec que aquí no ho celebren menjant 12 grans de raïm. De moment aquesta tarda hem començat a celebrar-ho, anant a casa d´una de les treballadores: hem fet la cerimònia del cafè, hem menjat el pa típic ihem jugat a ballar una mica. Demà és típic menjar dorowat, que es pollastre amb una salsa bonísima amb la injera.

De fons ara puc sentir nens com canten i la gent com corre amunt iavall conents celebrant aquesta nova entrada d´any. No sé si aquí és tradició fer-te una llista de bons propòsits, però per si de cas jo resumiré el meu proposit amb una història que m´han explicat aquest estiu:

Agafa un gerro transparent i omple´l de totes les coses imporants per tu, pots utilitzar pedres (família, amics, salut, feina,...), fulles (il.lusió, motivació, energia,…), sorra (els records) i sempre hi ha d´haver lloc per una tassa de cafè per compartir amb qui tu vulguis.

En fi que desde aquí jo també us desitjo un bon any i els meus millors desitjos per tots vosaltres.

Per cert, m´hauríeu de veure ara mateix els insectes m´han atacat:polls el cap, puces a les cames i els bimbis als braços. Ja ho veieuesic ben acompanyada!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bon any Memfis!!!
un petó
Sílvia