17/9/09

Jo nomès tinc un desig d'amor, un poble i una barca...

Jo nomès tinc un desig d'amor, un poble i una barca...En aquests moments em trobo al port, preparada per iniciar el viatge amb la barca. Ja fa temps que estem preparant totes les provisions pernla travessa. Durant aquesta estada al port molts visitants s´hi han passejat, cadascun d´ells ha deixat una part seva per enriquir la nostra.

Tenim de segur que la nostra partença ara resultarà més enriquidora que mai, hem après coses noves que desconeixiem però sobretot ens hem empapat d´alegria.

Aquest és el nostre punt de sortida, tot és llest, dins la barca cada cosa està el seu lloc per esperar els petits tripulants que d´aquí poc han d´arribar. Ara tot just ens estem preparant per una tempesta que està a punt d´arribar però tens la sensació que no saps quina indumentaria exacte necesitarem per seguir navegant.

Sigui com sigui som aquí contents, pel viatge escollim una melodía, la cançó de Lluís llach (alè) que diu: “Jo nomès tinc un desig d´amor, un poble i una barca”. El meu desig d´amor és aquest projecte en el qual hi crec amb gran fermesa, el meu poble són tota la meva gent que tot i que estan lluny d´aquí són el meu motor per continuar navegant i la barca ja està apunt per començar a viatjar.

Issem veles i ens trobem pel camí!

2 comentaris:

Sergi Fernandez Bosch ha dit...

Ara feia dies que no deixava cap comentari, aquest text el trobo excel·lent.

Només dir-te: Sort

Anònim ha dit...

Em sento afortunat d´haber pogut coincidir amb tu al port de Kombolcha, no deixis d´escriure...i ànims!!

L´ultim farangie :)