19/10/09

Llum...

Sovint la llum es un dels elements que més falta aquí Etiopía en els dos sentits de la paraula. De vegades per manca d´electricitat i de vegades perquè hem perdut la creativitat.

Ara us he d´anunciar que fa dies que tenim la sort que la llum no s´en va ni un dia. Sé que sona a miracle però de moment es així. Diuen que com que a l´estiu ha plogut molt per això ara no tallen l´electricitat. Desitjo que sigui veritat i que duri molt temps. És veritat que els dies sense llum són encantadors però sovint també són caòtics. Per tan aquesta treva que ens estan donant ara s´agraeix moltíssim.

A més sembla que la sort ens persegueixi perquè aquests dies ens han ajudat arreglar una mica el sistema elèctric que defallia per totes bandes. Per això i per molt més vull donar les gràcies a les dues últimes persones que han estat aquí, compartint uns dies amb nosaltres.

Amb elles s´acaba les diferents persones que han passat per aquí aquest estiu i es l´hora de donar les gràcies per la llum que ens han donat, estic segura que ara brillem d´una forma especial. Us vull anunciar que el microclima de Kombolcha està donant pas a un clima més fred. Això és una sorpresa dia rera dia, el meu armari està preparat pel què faci falta!