14/2/09

La història de la Dorotea...


Resulta que fa uns dies vam anar al mercat i vam comprar una gallina per fer un plat típic etiòp. Quan vam arribar el centre la vam deixar el rebost i mentrestant que les cuineres eren a la cuina, ella va tenir la iniciativa de pondre un ou. D´aquesta manera vam decidir que la gallina no es matava i a partir de llavors: dia si, dia no, pon un ou. Gallina amb amarinya és doro i ja veieu hem decidit de moment posar-li Dorotea. L´Ali, un dels guardes del centre, avui ja ha acabat de fer-li el galliner.

Ja veieu que tots podem canviar el nostre destí, fins i tot la nostra estimada Dorotea.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mengui ens tens a tots a l'espectativa. Entre els arbres fruiters, l'hort, i la gallina, esteu ben entretinguts. Quina serà la pròxima? comprar una altra gallina per fer companyia a la Dorotea? Crear un pou per poder regar les hortalises i els arbres fruiters a l'estació seca? Ves a saber. Cuida't.

Anònim ha dit...

Ves per on... Fa molts anys, quan era Minyó Escolta, ens va tocar un pollastre.
A l'animal el van fer actuar com actor secundari en una obra de teatre organitzada per un altre Agrupament Escolta.
A la mitja part de l'obra van fer una rifa. Varem ser els agraciats i tots contents varem pujar a l'escenari a recollir el premi que ens havia tocat!!
El premi... el premi era el pollastre, el qual ja no feia d'actor a la segona part de l'obra.
El número agraciat era un cap i cua, així que varem batejar al pollastre amb el nom de "CAPI". Anar des del Clot fins a Sants en metro, ficat en una bossa de "El Corte Inglés", treient el cap fora per respirar,va ser la seva primera "sortida" com a Minyó Escolta del nostre agrupament.
En CAPI va ser la "nostra estimada mascota" durant molt de temps.
Quina llàstima que això passes fa 30 anys perquè es mereixeria ser el company de la Dorotea.
Bé, si decidiu buscar-li company/a a la gallina, o be incubar un dels ous per procrear l'espècie, CAPI podria ser el seu nom, que us sembla? És un nom perfecte sigui quin sigui el sexe de l'animaló.

BENVINGUDA AL BLOG "DORO"!

Binta

Anònim ha dit...

Ostres Mengui, ets un pou d'anecdotes !!! Que divertit. Estic d'acord amb la Marta, tornaràs aquí amb un aprenentatge impresionant, entre animals i l'hort, ja podrem buscar casa de pagés!
Una abraçada
Cuida't

Anònim ha dit...

Aaaai la Dorotea, quina sort que ha tingut!
Vaaaa animeu-vos amb algun altre animal. A veure què passa....

fins ben aviat

Anònim ha dit...

Volem veure fotos!!!!!