8/2/09

Malalts...

Us he d'informar que un dels motius pels quals he tardat tants dies a escriure és perquè he estat malalta. Sí, tal i com ho sentiu, he tingut d'obrir per primera vegada la farmaciola!

No ha sigut res greu, unes angines: mal de coll, mal estar i mal d'orella. Una mica d´antibiòtic i tot solucionat. Però com que els que em coneixeu sabeu perfectament que no en sé d'estar malalta, vaig tenir molta sort de la Tessa que em va cuidar com la mama i tots els del centre (buff!!) em van mimar com mai!

Però a qui no s'acaba la cosa i és que ara els qui estan malalts són els nens. Si ho veiéssiu, sembla que tinguem un hospital particular muntat al centre. Tenen una malaltia que és molt similar a la nostra varicel.la, no és greu, però es contagia i això significa que a hores d'ara ja en són set de malalts. O sigui que aquests dies estem fent d'infermers com mai!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola guapíssima!!!

Cuideu-vos molt perquè fa una picor increïble i molt talc que alleugereix la coïssor.

Un petonàs

Anònim ha dit...

Hola Mengui!!
Que tal, ja estas recuperada del tot? Quina mala sort amb els nens, esperem que no sigui res, i que tot es pugui solucionar molt aviat. Et donem molts records des de Bali!! Petons i fins aviat.