19/12/08

I arriba un moment màgic...


De tant en tant aquí també us passa però ara cada vegada és més difícil. Em refereixo a quan la llum se'n va per una averia tècnica. Aquí no és només un dia de tant en tant sinó que crec que es convertirà en un fet habitual, ahir a la nit va ser el primer.

Els nens i les nenes, emocionats van tornar més d´hora de cole, s´havia fet fosc i ja no s´hi veien. Com que no hi havia llum, es va decidir sopar més d´hora a la llum de petites espelmes. En la foscor els nens s´enjugassen i estaven més inquiets del què és habitual. Després de sopar, no hi va haver televisió i això va donar lloc al que a mi més m´agrada: la imaginació.

Ah, i el millor: quan vam sortir de la sala per anar a dormir, en silenci, vam mirar el cel i a sobre nostre hi havia una manta texida d´estels. Bet´am conjo! (Què bonic!)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Anna!
Ja m'has desmuntat el pla que tenia! He començat a llegir el blog i he dit... Ja tens excusa per anar a veure la Mengui, necessita els meus serveis, una averia elèctrica! Peró és clar, amb tan d'encant que hi poses, no ho vindré pas a arreglar. Buscaré una excusa millor.
Petons.
Fins aviat.
Esteve

Anònim ha dit...

Hola Mengui,

Estem molt contents que les teves experiències Etíops siguin tant gratificants. No tenim cap dubte que tot plegat t'encantarà i tampoc en tenim cap que tu encantaràs a tothom. Només desitgem que les coses continuin tant bé com fins ara i que segueixis descobrint aquest extraordinari país i la seva magnífica gent.

Una abraçada

Raquel, Albert i Mònica